Τέσσερις αγκράφες Το δέσιμο με τέσσερις αγκράφες εγγυάται ακριβή εφαρμογή και μεταφορά δύναμης από τη μπότα στο σκι. Επιβάλλουν σημαντική κάμψη στο γόνατο, καθιστώντας τα κατάλληλα για προχωρημένους σκιέρ που θέλουν να κάνουν αθλητικό σκι. Η τέταρτη αγκράφα έχει συνήθως λειτουργία σφράγισης. Η στερέωση πρέπει να ξεκινάει με τη δεύτερη πόρπη, στη συνέχεια να στερεώνεται η πρώτη και να προχωράτε στις χαμηλότερες πόρπες. Ρύθμιση Είναι εξοπλισμένα με ένα ακριβές και απλό σύστημα ρύθμισης που επιτρέπει την προσαρμογή τους στην ατομική δομή των ποδιών. Αυτό διασφαλίζει ότι το πόδι υποστηρίζεται καλά, γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένη άνεση και ασφάλεια. Άνεση Ένα φίλτρο έχει ενσωματωθεί στο ύφασμα που χρησιμοποιείται για την προστασία του από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Ως αποτέλεσμα, διατηρεί την ένταση των χρωμάτων του και την ανθεκτικότητά του, παρά τη συνεχή και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Σόλα GripWalk Η σόλα GripWalk χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε μπότες σκι. Διαθέτει στρογγυλεμένο προφίλ που διευκολύνει το περπάτημα όταν βγαίνετε από τα σκι σας. Αυτή η σόλα είναι αντιολισθητική, οπότε αυξάνει την ασφάλεια, και το καμπυλωτό της σχήμα επιτρέπει τη φυσική κίνηση και την άνεση κατά το περπάτημα. Αποδοτική οδήγηση Η κατασκευή, τα υλικά και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, καθώς και ο τρόπος που εφαρμόζει, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την αποδοτικότητά σας κατά το σκι. Θα απολαμβάνετε καλύτερο έλεγχο και η θέση του σκι θα είναι φυσική και άνετη. Μορφοποιημένη εσωτερική μπότα Ο εσωτερικός πάτος μπορεί να προσαρμοστεί στο σχήμα του ποδιού σας. Η διαμόρφωση περιλαμβάνει τη θέρμανσή του σε ειδικό φούρνο και την τοποθέτησή του στο πόδι. Το θερμαινόμενο υλικό διαμορφώνεται, έτσι ώστε το εσωτερικό παπούτσι να προσαρμόζεται στο ατομικό σχήμα μετά από λίγα μόλις λεπτά. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί. Ασορτί Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται και οι ειδικά αναπτυγμένες τεχνολογίες επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή του παπουτσιού στη δομή του ποδιού. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη σταθερότητα οδήγησης, έλεγχο, ασφάλεια και υψηλή άνεση.


110 
  • Brand: HEAD
  • Shipping: 
  • Return Policy: A warranty can be claimed for any product that has a manufacturing defect. How each warranty is handled depends on the product and varies from manufacturer to manufacturer. If you find that there is a defect in the product you received, you can contact us and we will guide you on what to do to handle your issue in the most efficient way.

Size: *
  • 23.0


Learn More


Οι Raptor 60 της Head είναι υψηλών προδιαγραφών παιδικές μπότες σκι κατάλληλες.

Θυμηθείτε να επιλέξετε μπότες για αλπικό σκι βασισμένες στο Mondo Point Μέγεθος σας. Δείτε τον οδηγό μεγεθών για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

Χώρα προέλευσης μάρκας Αυστρία

Φύλο Αγόρι, Κορίτσι

Αριθμός αγκράφων4

Κύριο χρώμα Λευκό

Εποχή Φθινόπωρο/Χειμώνας

Αυτοκόλλητο δέσιμο 30 mm

Πόρπες4 πλαστικοί σφιγκτήρες χαμηλού προφίλ

Ευκαμψία (σκληρότητα) Χαμηλή

Δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικής μπότας

Βαθμός προόδου Ενδιάμεσο

Κωδικός μοντέλου/προϊόντοςRaptor 60 600570

Flex60

Τεχνολογίες GripWalk

Κλίμακα Flex (σκληρότητα) 60

Πλάτος πέλματος Junior

Αθλητισμός Σκι