Με κέντρο 90 mm, το KORE X 90 είναι το ιδανικό σκι για όσους αγαπούν να πηγαίνουν από πίστα σε εκτός πίστας χάρη στη σύνθεση υλικών που χρησιμοποιούνται όπως το Graphene και το ξύλο Karuba. Το rocker στη μύτη και στην ουρά, στο οποίο προστίθεται η βελτιωμένη δομή σάντουιτς χάρη σε ένα νέο σχήμα άνω φύλλου, καλύπτει τις ανάγκες διαφορετικών τύπων σκιέρ. Είτε θέλετε απίστευτες επιδόσεις είτε κάνετε σκι με ηρεμία, το KORE X 90 είναι το σκι που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.


550 
  • Brand: HEAD
  • Shipping: 
  • Return Policy: A warranty can be claimed for any product that has a manufacturing defect. How each warranty is handled depends on the product and varies from manufacturer to manufacturer. If you find that there is a defect in the product you received, you can contact us and we will guide you on what to do to handle your issue in the most efficient way.

Ski Size: *
  • 170


Learn More


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευή καπακιού σάντουιτς

Γραφένιο

Δομημένη βάση UHM C

Allride Rocker

ΓΡΑΦΕΝΙΟ

Το ΓΡΑΦΕΝΙΟ είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο στοιχείο που ανακαλύφθηκε ποτέ από την ανθρωπότητα. Το GRAPHENE είναι επίσης το ισχυρότερο υλικό στον πλανήτη, ισχυρότερο από το διαμάντι και 300 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι, όλα σε πάχος ενός ατόμου