Το παιδικό κράνος MOJO είναι γεμάτο με τα χαρακτηριστικά, το στυλ και την προστασία της σειράς ενηλίκων της HEAD. Το μέγεθος και η εφαρμογή του κράνους διαθέτουν δυνατότητα προσαρμογής 2D, η οποία παρέχει εξαιρετική άνεση και πρόσθετη δυνατότητα χρήσης για τα παιδιά που μεγαλώνουν. Ενώ η μαλακή επένδυση, τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών και ο θερμικός αερισμός προσφέρουν στα παιδιά μια άνετη, πιο σίγουρη εμπειρία, έτσι ώστε η παραμονή της ασφάλειας στο λόφο γίνεται ενστικτώδης.


65 
  • Brand: HEAD
  • Shipping: 
  • Return Policy: A warranty can be claimed for any product that has a manufacturing defect. How each warranty is handled depends on the product and varies from manufacturer to manufacturer. If you find that there is a defect in the product you received, you can contact us and we will guide you on what to do to handle your issue in the most efficient way.

Size: *
  • XS-S (52-56 CM)
Color: *


Learn MoreΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μεγέθη XXS (47-51 cm), XS/S (52-56 cm)

Χρώματα lime 


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ IN-MOLD

Το απορροφητικό εσωτερικό στρώμα EPS αυτής της τεχνολογίας εγχέεται στο σκληρό εξωτερικό στρώμα πολυανθρακικού για να δημιουργήσει μια ενιαία ολοκληρωμένη μονάδα που παρέχει τέλεια προστασία με μειωμένο βάρος.


ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Ο θερμικός αερισμός είναι το αυτόματο σύστημα αερισμού μας που οδηγεί τον ζεστό αέρα μακριά από το κεφάλι προς τα έξω χωρίς να αφήνει κρύο αέρα προς τα μέσα.


MICROFLEECE

Το μαλακό υλικό Microfleece έχει πολλές λειτουργίες: έχει καλή αίσθηση, αφαιρεί την υγρασία από το δέρμα και το μεταφέρει μακριά από το κεφάλι.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αυτή η φόδρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, πλήρως καλυμμένη με απαλό microfleece, παρέχοντας τέλεια εφαρμογή και άνεση σε ένα κλάσμα του βάρους.


ΚΕΦΑΛΙ 2D FIT

Το σύστημα προσαρμογής μεγέθους μπορεί να ποικίλλει οριζόντια, προκειμένου να προσαρμόζεται μεμονωμένα το κράνος στο κεφάλι σας.


EN 1077:2007 ΤΑΞΗ Β

Το EN 1077 είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο για κράνη σκι και σνόουμπορντ, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών σύγκρουσης για να εξακριβωθούν οι ιδιότητες αντοχής στην απόσβεση και στη διάτρηση του εξωτερικού κελύφους. Η κατηγορία Β αυτού του πιστοποιητικού πιστοποιεί κράνη με μαλακά προστατευτικά αυτιών.