Η μπότα snowboarding Nitro Droid QLS είναι το πρώτο βήμα προόδου για παιδιά που αναζητούν την ανταπόκριση και την τεχνολογία για να προοδεύουν καθημερινά, με τέλεια και εύχρηστη εφαρμογή. Η μπότα σνόουμπορντ Nitro Droid QLS αναπτύχθηκε ειδικά για εκείνους τους τεμαχιστές για πρώτη φορά, για εκείνους τους νεαρούς αντεροβγάλτες που ντροπιάζουν εμάς τους υπόλοιπους και για τα παιδιά που απαιτούν περισσότερα από μια παιδική μπότα! Το Droid QLS διαθέτει το σύστημα κορδονιών QLS, το Interlock Cloud Liner και μια αφαιρούμενη ελαφριά επένδυση για προσαρμοσμένη βάση. Ταυτόχρονα, το Powerstrap παρέχει την τέλεια ρυθμιζόμενη απόκριση. Κατασκευασμένο με όλες τις τεχνολογίες υποστήριξης και εφαρμογής των μπότες επαγγελματικού επιπέδου, αυτό το μποτάκι snowboard με γρήγορο κορδόνι (QLS) θα σας βγάλει πιο γρήγορα από το κατάλυμα και στην καρέκλα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν! Οι καλές μέρες στο βουνό ξεκινούν με άνετα πόδια.


179.90 
  • Brand: Nitro Snowboard
  • Shipping: 
  • Return Policy: A warranty can be claimed for any product that has a manufacturing defect. How each warranty is handled depends on the product and varies from manufacturer to manufacturer. If you find that there is a defect in the product you received, you can contact us and we will guide you on what to do to handle your issue in the most efficient way.

Size: *
  • 30
  • 30 2/3
  • 32
  • 33 1/3


Learn More


Χαρακτηριστικά:

- Χυτό χερούλι δαντέλας QLS
- Σύστημα Bail Out: Σχεδιασμένο για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την αποδέσμευση του συστήματος TLS. Αυτή η γλωττίδα έλξης που βρίσκεται στη μέση του συστήματος κορδονιών ILS στο εξωτερικό της μπότας επιτρέπει το ξεκούραστο ξεδέσιμο και την καταγραφή ταχυτήτων θραύσης για να βγάλετε τις μπότες σας.
- Σύστημα κορδονιών QLS: Ενημερώθηκε με το ίδιο υλικό και σχεδιασμό με το TLS. Η εύκολη δέσμευση και η απελευθέρωση της δαντέλας, σε συνδυασμό με τη χαμηλή τριβή των κορδονιών Dyneema είναι οι βασικοί παράγοντες αυτού του εξαιρετικά αξιόπιστου ζωνικού συστήματος κορδονιών.
- Interlock Cloud Liner
- Ιμάντας τροφοδοσίας
- EVA Footbed: Για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το βάρος, χρησιμοποιούμε πλήρεις εξωτερικές σόλες EVA σε επιλεγμένα μοντέλα. Διατηρώντας το βάρος χαμηλό, το EVA παρέχει επίσης μεγάλη απορρόφηση κραδασμών και θερμομόνωση.